Tieskens

Afzuiginstallaties

Holland Mineraal is allround in het ontwerpen en het fabriceren van afzuiginstallaties. In uiteenlopende marktsegmenten zijn wereldwijd reeds vele installaties verkocht. In eigen beheer worden de afzuiginstallaties ontworpen, geproduceerd, geassembleerd en op locatie geïnstalleerd.

 

Persluchtgereinigd patronenfilter

Grote voordeel van dit type afzuiginstallatie is, dat tijdens het straalproces de filterpatronen continue worden gereinigd, waardoor een constante afzuigcapaciteit gewaarborgd blijft. De stationaire afzuiginstallaties zijn leverbaar in 21 typen en variëren qua capaciteit tussen de 900 en 84.000 m3 per uur. Alle typen worden geleverd volgens de Atex richtlijnen.
gda-11 HolMin161014-15a1

02031501

Transportable afzuiginstallaties

Speciaal voor mobiele straalwerkzaamheden heeft Holland Mineraal  transportabele afzuiginstallaties in haar leveringsprogramma. Voor meer informatie kijk op onze pagina transportabele afzuiginstallaties

filter_doeken[1]

Filtermedia

Naast de verkoop van complete afzuiginstallaties verkoopt en monteert Holland Mineraal ook losse filterpatronen en filterslangen in diverse diameters en lengten. Ook voor de niet door Holland Mineraal geleverde afzuiginstallaties kunnen wij het juiste filtermedia leveren en indien nodig monteren.

Tieskens © 2023